Hűsítő kaland a legforróbb napokon is az újpesti Tarzan Park(TM)-ban

Ilyenkor ingyenes az ország legnagyobb családi játszóparkja!

Kevés olyan program van, amellyel a család minden tagját boldoggá tehetjük.  A közös játék ilyen – különleges ajándék. Nyáron, kánikula idején is ideális választás az újpesti TarzanTM Park a kikapcsolódásra vágyó családok számára, hiszen a 13 játéksziget vizes játékokat is kínál.

Ha nem akar strandra menni, de mégis valamilyen vizes szórakozást keres gyermeke számára, akkor próbálják ki az országban egyedülálló vízi élménypark, a Placcs Placc változatos alakú és színű játékait. A vizes játékok használatához a Park öltözőt, lábmosót és ruhaszárítót is biztosít.

kép_1_színes (2)

A nagyváros dzsungelében cseperedő kis Tarzanok itt olyan világba csöppennek, ahol bármi megtörténhet, próbára téve erőt, ügyességet, leleményességet és fantáziát. Hogyan lehet egyensúlyozni a fák tetején vagy átlendülni egy mélységes szakadék felett? Próbálják ki! Tornyok, csúszdák, kötélhinták, mászókák és kalózhajó vár meghódításra!

kép_1_színes (1)

A szabadtéri családi játszóparkban a família apraja-nagyja megtalálhatja mindazt, ami egy igazi élményekkel teli kikapcsolódáshoz kell:

– óriás játszótér sosem látott, egyedi fejlesztésű játékokkal,

– árnyas, kellemes sétautak, kényelmes padok és piknikező helyek,

– kerítéssel körbekerített tér, higiénikus mosdókkal, játékfelügyelőkkel,

– a legmagasabb biztonsági előírásnak megfelelő esztétikus, természetes anyagokból készült játékok,

– Tarzan Terasz, ahol az éhes hősök feltankolhatnak a következő kalandokhoz.

kép_2

 

KEDVEZMÉNYEK

Június, július és augusztus hónapokban a szerdai mellett, a hétfői napot is kísérőjegy mentessé tették, így már egy héten kétszer, egy megváltott gyerekjegy mellé egy felnőtt kísérő jegye ingyenes.

Ráadásul a vakáció idején iskolakezdésig nagyszülő akció keretében hétköznaponként egy megváltott gyerekjegy mellé maximum két nagyszülő – 60 év feletti kor vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezés esetén – 70% kedvezménnyel válthat belépőt a parkba.

Látogassanak el a TarzanTM Parkba, és próbálják ki gyermekével a felejthetetlen szórakozást nyújtó vizes játszóteret, a Placcs Placcot!

 

További információk:

TarzanTM Park

cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26-28.

weboldal: www.tarzanpark.hu

www.facebook.com/TarzanParkUjpest